Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde tekvando eğitimlerine katılan 100 öğrenci, kuşak sınavına girmenin heyecanını yaşadı.

        Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen tekvando eğitimlerine katılan öğrenciler, kuşak sınavına girdi. Taekwondo Federasyonu İl Temsilciliği işbirliğinde gerçekleştirilen kuşak sınavlarına 716 yaş arası 100 öğrenci katıldı. Sınav neticesinde 20 çocuk beyaz kuşaktan sarı kuşağa, 35 çocuk sarı kuşaktan yeşil kuşağa, 15 çocuk yeşil kuşaktan mavi kuşağa, 20 çocuk mavi kuşaktan kırmızı kuşağa ve 10 çocuk da kırmızı kuşaktan kırmızı siyah kuşağa yükselme hakkı kazandı. Uzman eğitmenler gözetiminde çalışarak kendilerini geliştirmeye devam eden tekvando öğrencileri, spor yaparak sağlıklı ve zinde kalırken kendilerini savunmayı da öğrenmiş oluyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler