Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de sabaha karşı başlayan ve giderek şiddetini arttıran kar yağışı kenti etkisi altına aldı. Yoğun kar yağışı şehirlerarası ulaşımı da kısmi olarak aksattı.

        Dün öğle saatleri itibari ile başlayan yağmur, sabaha karşı hava sıcaklığının eksi derecelere düşmesiyle yerini kara bıraktı. Yaklaşık bir aydır kentin sadece yüksek kesimlerinde gözetlenen beyaz örtü şehir merkezine indi. Kenti yeniden beyaza bürüyen kar, karayolu ulaşımında da kısmi olarak olumsuzluğa neden oldu. EskişehirKütahya, EskişehirAfyon, EskişehirBursa ve EskişehirAnkara karayollarında şiddetli kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. EskişehirKütahya karayolunda ise, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri kısmi olarak kapanan yolda geçişe izin vermeyerek araçları kent istikametine geri çevirdi.

        Öte yandan kar yağışıyla birlikte karayollarında yol açma ve tuzla çalışmaları yapılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler