Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan ve yönetimiyle bir araya geldi.

        Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı Süleyman Buluşan ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarette Buluşan, Başkan Ataç’ı 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde elde ettiği başarılı sonuçtan dolayı tebrik etti. Buluşan ayrıca, Tepebaşı Belediyesi ile uzun süredir devam eden işbirliğinin gelecek dönemde de sürecek olmasından dolayı memnuniyetini ifade etti. Başkan Ataç da Buluşan ve beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek üreticiyi desteklemek adına gerçekleştirilen çalışmaların işbirliği ile süreceğini kaydetti.

        Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler