Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

        Başkan Kadir Bozkurt, mesajında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın anlam ve önemini vurgulayarak, Türkiye’nin en önemli servetinin gençler olduğunu belirtti. Başkan Bozkurt: “19 Mayıs, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basarak, milletimizle birlikte İstiklal mücadelesinin meşalesini yaktığı gündür. 100 yıl önce bugün, Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülkemiz yönetiminde söz sahibi olmasının miladıdır. O gün yanan İstiklal ve Bağımsızlık Meşalesi bugün çok daha güçlü bir şekilde milletimizi aydınlatmaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, geleceğin güçlü Türkiye’sini Türk Gençliği ile özdeşleştirmiş ve bu bayramı onlara hediye etmiştir. Türkiye’nin en önemli serveti gençlerimizdir, bu süreçte, hiç kuşkusuz, genç nesillere büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Genç nesillerimizin dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için devletimiz var gücüyle çalışmaktadır. Genç nesillerimizin, tarihimizden aldıkları ilhamla, Ülkemizi daha da büyütmek, hedeflerine ulaştırmak için özveriyle çalışacağına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı günün yüzüncü yıldönümünde başta geleceğimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin ve büyük Türk Milleti’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramımızın 100’üncü yılını yürekten kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler