Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türki Cumhuriyetleri Çalıştayı'na ev sahipliği yapan Eskişehir İnönü Belediyesi, bu kez de Eskişehir İmam Hatip Platformu İftarına ve Eğitime Destek Platformu Toplantısı'na ev sahipliği yaptı.

        Eskişehir İnönü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen İmam Hatip Platformu iftarı, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, İl Müftüsü Bekir Gerek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Büyük, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, ESİMDER Başkanı Mustafa Özkan, İnönü İmam Hatip Okulu'nda eğitim gören öğrenciler, bu okuldan mezun olanlar ve halen görevli olan öğretmenler ile birlikte emekli olan öğretmenlerin katılımıyla İnönü Belediyesi Belediye Hizmet Çarşısı Çok Amaçlı Salonu’nda yapıldı.

        İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, iftar öncesi emekli ve halen görevde olan öğretmenler ve İnönü İmam Hatip Okulu'nda eğitim gören öğrencilerle sohbet etti. Üç kuşaktan imama hatiplilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Bozkurt, toplantıya katılan kendi öğretmenlerine büyük ilgi ve saygı göstererek ellerini öptü ve Ramazanlarını kutladı. Başkan Bozkurt, bu tür etkinliklerin İnönü'de yapılmasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

        İftardan sonra yeniden bir araya gelen İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, İl Müftüsü Bekir Gerek, Esimder Başkanı Mustafa Özkan ve platform üyelerinin katılımı ile Eğitime Destek Platformu Toplantısı gerçekleştirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler