Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürü Ergün Güler, "Eskişehir kent merkezinde de akşam saatlerinde etkili yağış bekliyoruz" dedi.

        Kent merkezinde akşam saatlerinde başlayan fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar sebebiyle yollarda toz bulutu oluşurken vatandaşlar da kapalı alanlara sığındı. Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürü Ergün Güler de, Eskişehir ve çevre illerde meydana gelmesi beklenilen yağış nedeniyle vatandaşlara uyarılarda bulundu. Vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar ve küçük çaplı dolu gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerektiğini söyleyen Güler, "Henüz bu saatlerde Eskişehir'de kent merkezinde yağış başlamadı. Fakat ilçelerde yağış görüyoruz. Seyitgazi, Sarıcakaya, Mihalıççık ve Mihalgazi gibi ilçelerimizde ortalama metrekareye 10 kilogram yağış düştü. Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarımız da devam ediyor. Eskişehir kent merkezinde de akşam saatlerinde etkili yağış bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler