Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR´de jandarma ekiplerince baskın yapılan bir çiftlik evinde, 1 ton nargile tütünü ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tepebaşı ilçesi Sakintepe Mahallesi´ndeki bir çiftlik evinde kaçak nargile tütünü imal edildiği ihbarı üzerine hareke geçti. Çitlik evine mahkeme kararıyla baskın yapan ekipler, 1 ton kaçak nargile tütünü, 3 hashas terazi, mikser hamur yoğurma makinası, elektronik ambalaj makinası, 2 pişirme kazanı, büyük ocak, 210 şişe ve paket halinde değişik ebatlarda gıda renklendirici ve aroma, değişik markalarda 5 bin ambalaj paketi, Arapça yazılı 300 hologram, çok sayıda etiket ve boş bidonlar ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler