Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Günyüzü'de bir grup esnaf, Günyüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlilerini ziyaret ederek ikram ettikleri pastayla günlerini kutladılar.

        17 Eylül Zabıtalar Haftası münasebetiyle, memurları ziyaret eden, hırdavatçı Azam Kara, lokantacı Hakkı Ayar ve kahvehaneci Halil Karakaya, Günyüzü Belediyesi Zabıta Memurlarına sürpriz yaptılar. Ellerinde pastayla esnafı karşısında gören zabıta memurları şaşkınlık ve mutluluğu bir arada yaşadılar. Zabıta amiri Hasan Say "İlçemiz esnaflarına bizi hatırladıkları için çok teşekkür ederiz. Zabıtalar Haftası herkes tarafından hatırlanan bir gün değil. Pastayla yaptıkları sürpriz bizi çok mutlu etti. Tüm meslektaşlarımızın 17 Eylül Zabıtalar Haftasını kutlarım" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler