Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakan TÜRKTAN/ESKİSEHİR, (DHA)İÇİŞLERİ Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği koronavirüs genelgesi kapsamında, Eskişehir'de halkın yoğun olarak bulunduğu cadde, kafe, berber, restoran ve duraklarda denetimler yapıldı. 

        İçişleri Bakanlığı'nın valiliklere gönderdiği koronavirüs genelgesi kapsamında, güvenli mesafeyi korumanın ve maske kullanımının sağlanması amacıyla Eskişehir´de de denetimler yapıldı. Tepebaşı'nda düzenlenen denetimlere; İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Semerci ile birlikte 24 ekipten oluşan 130 kişilik personel katıldı. Uygulamada halkın yoğun olarak olduğu caddelerin yanı sıra lokanta, restoran, kafe, çay bahçeleri, dernek lokalleri, park, bahçe, rekreasyon alanları, pazar yerleri, internet kafe, tiyatro salonları, düğün ve nikah salonları, lunapark, kahve, berber, kuaför ve güzellik salonları, günübirlik hamam, kapalı yüzme alanları, spor merkezleri, konaklama tesisleri, otogar, market, AVM, cami, halı saha, bilardo salonu, taksi ve şehir içi ve şehirler arası toplu ulaşım araçları denetlendi.DHA-Güvenlik Türkiye-Eskişehir Hakan TÜRKTAN

        2020-10-16 13:48:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler