Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı Belediyesi ve Tarih Vakfı işbirliğinde düzenlenen Tarih Konuşmaları’nın 10’uncusu, “Osmanlı ve Türkiye’de Yılbaşı Kutlamaları” söyleşisi ile online olarak devam edecek.

        Tarihe ilgi duyan vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen etkinliğin onuncusu koronavirüs salgını nedeniyle online olarak gerçekleşecek. “Osmanlı ve Türkiye’de Yılbaşı Kutlamaları” başlıklı Tarih Konuşmaları’nın moderatörü Prof. Dr. Nadir Suğur, konuğu ise Gökhan Akçura olacak. Söyleşiye katılmak isteyen tarih severler, etkinliğin QR kodunu ya da “tepebasi.bel.tr/etkinlikler.asp” sayfasında bulunan linki kullanabilecek. Etkinlik, Tepebaşı Belediyesi’nin Youtube hesabı “tepebasibld” kanalından da canlı olarak yayınlanacak.

        Söyleşi, 24 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da gerçekleşecek. Vatandaşlar kayıt için ad, soyadı ve telefon bilgilerini ise kultur@tepebasi.bel.tr adresine eposta yoluyla iletebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler