Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR (DHA)ESKİŞEHİR´de jandarma ekiplerince baskın yapılan bir evde narkotik köpeği 'Tetik' ile yapılan aramada uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirilirdi, 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden M.Y.´nin Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi´nce `suç işlemek amacı ile kurulan örgüte üye olmak´ suçundan arandığı tespit edildi.

        Eskişehir Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ile Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hekimdağ Mahallesi´ndeki M.Y.´nin evinde uyuşturucu kullanıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Savcılık izniyle yapılan baskında M.Y. ve evdeki E.G. yakalanarak gözaltına alındı. Evde narkotik arama köpeği Tetik ile birlikte yapılan aramalarda 200 gram bonzai, 0,5 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 6 adet mermi, 16 adet kurusıkı tabanca fişeği, ruhsatsız otomatik av tüfeği, ruhsatsız tek kırma av tüfeği, 35 adet dolu av tüfeği fişeği, hassas terazi, 3 adet uyuşturucu madde içmek için kullanılan cam aparat ele geçirildi. Şüphelilerden M.Y.´nin Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi´nce `suç işlemek amacı ile kurulan örgüte üye olmak´ suçundan arandığı tespit edildi. İfadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 2 şüpheli adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Soruşturma sürüyor. DHA-Güvenlik Türkiye-Eskişehir ESKİŞEHİR,(DHA)-

        2020-12-20 17:10:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler