Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Kızılelma Turan Derneği ve Türk Diyanet VakıfSen Eskişehir Şubesi tarafından ‘Sarıkamış Şehitleri’ için hatim duası yapıldı.

        22 Aralık 1914’ te başlayıp 7 Ocak 1915’ te geri çekilmeyle sonuçlanan ‘Sarıkamış Harekatı’nın 106’ncı yıldönümü için düzenlenen etkinliğe dernek ve vakıf yönetici ve üyeleri katıldı. skişehir Kızılelma Turan Derneği Başkanı Ahmet Hızlan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’20 gün önce başlattığımız ve bugün itibari ile 65 Kur’anı Kerim hatim duası ve 90 bin tevhid hatmine ulaşan hatimlerimizi, ‘Sarıkamış Şehitleri’ ve tüm şehitlerimiz için yaptık. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz’’ dedi.

        Türk Diyanet VakıfSen Eskişehir Şube Başkanı Hüseyin Poyraz da, ‘’Hadisi Şerifte; ‘Bir hayra vesile olan hayrı yapan gibidir’ dendiği üzere böyle önemli günlerde, bu tür programlarda hep beraber olmak isteriz’’ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler