Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR,(DHA)ESKİŞEHİR Valisi Erol Ayyıldız, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci´nin (31)`Şehadet Belgesi´ni  anne Ayşe Güler´e teslim etti.

        Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen askerlerden biri olan  Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci´nin Şehadet Belgesi, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız tarafından anne Ayşe Güler'e teslim edildi. Vali Ayyıldız'a Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy, Eskişehir Emniyet Müdürü Engin Dinç ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Beytullah Tarhan ve Odunpazarı İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman da eşlik etti.

        Jandarma Uzman Çavuş Mevlüt Kahveci, 2016 yılında görevli olduğu Hakkari´nin Çukurcu ilçesinde kaçırılmıştı.DHA-Genel Türkiye-Eskişehir ESKİŞEHİR,(DHA)-

        2021-02-26 17:26:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler