Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü 52’incisi düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bursa sergisine 51 projeyle katılım sağlanacağını duyurdu.

        Yapılan açıklamada, yarışmaya katılan öğrenciler tebrik edilerek, "52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları 23 Şubat 2021 tarihinde tamamlanmıştır. Proje başvurularının ilgili jüriler tarafından ön değerlendirmeleri yapılmış ve bölge değerlendirmelerine davet edilen proje sahipleri belirlenmiştir. Eskişehir bu sene de geleneği bozmamış ve büyük bir başarıya imza atmıştır. 2021 yılı Bursa Bölge sergisine davet edilmek üzere toplamda 180 proje belirlenmiştir. Bu projelerden 51 proje ilimizde bulunan okullardan seçilmiştir. Bu yarışmalarda büyük başarı göstererek ilimize gurur yaşatan ve bilime katkı sağlayan tüm öğrencilerimizi ve onlara destek veren özverili öğretmen, okul müdürü ve velilerimizi tebrik ediyoruz. Bölge Yarışmaları proje değerlendirmeleri 2526 Mart 2021 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacaktır.” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler