Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği (ESMİAD) Başkanı Şamil Seyhan, Ramazan ayında uygulanan kısıtlamalara uyulmasının, bayram sonrasında esnafın işletmelerini açması bakımında önemli olduğunu söyledi.

        Korona virüs vakalarında ki artış sonrasında getirile kısıtlamaların Ramazan ayı boyunca uyulması gerektiğine dikkat çeken ESMİAD Başkanı Şamil Seyhan, özellikle esnafın daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

        Ramazan Bayramı sonrasında vatandaşların ve esnafın rahat etmesinin çözümünün kısıtlamalara uyulmasından geçtiğini hatırlatan Seyhan, “Korona virüs vakalarında ki artış bizleri tedirgin ediyor. Yaklaşık 1 yıldır esnafımız istediği ticareti yapamamaktadır. Ramazan ayında getirilen kısıtlamalara mutlaka hem vatandaşımız hem de esnafımız uymak zorundadır. Ramazan Bayramı sonrasında vatandaşlarımız rahat alışveriş yapmak istiyor ise, esnafımız işletmelerini açmak istiyorsa bu kısıtlamalara bir aylık süreçte uymalıyız. Korona virüs vakalarında ki düşüş beraberinde ticaretin hızlanmasını sağlayacaktır. Hem ihracat hem de iç pazarda ki hareketlilik buna bağlı. Özellikle yaz aylarına geldiğimizi düşünecek olur ise bu ay bizler için çok önemli. Bu sayının düşmesi alınan tedbirlerden çok bizlerde biteceğini unutmamız lazım. Esnafımızın bu yaz rahat nefes alması buna bağlıdır” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler