Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi ile Türkiye KamuSen arasında protokol imzalandı.

        Protokol; Eskişehir Türkiye KamuSen Eskişehir İl Temsilcisi ve Türk EğitimSen Eskişehir Şube Başkanı Haydar Urfalı, Türk SağlıkSen Başkanı Hüseyin Kararman ve Fizyomer Şirket Müdürü Recep Balcılar’ın katılımıyla, Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi’nde imzalandı. Protokol ile birlikte Türkiye KamuSen ve bağlı olduğu 11 sendika üyeleri, Fizyomer tarafından verilen sağlık hizmetlerinden indirimli şekilde faydalanabilecek.

        “Fizik Tedavi ve rehabilitasyon alanında önemli bir etkisi var”

        Protokol sonrası konuşan Türkiye Kamu Sen Eskişehir İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Eskişehir Şube Başkanı Haydar Urfalı, “Fizyomerle üyelerimizin indirimli yararlanması için bir anlaşma imzaladık. Geçmişte de benzer anlaşmamız vardı. Süresi dolmuş olan anlaşmamızı yenilemiş ve tekrar uzatmış olduk. Bu açıdan Eskişehirde önemli bir hizmet vermekte Fizyomer kurumu. Fizik Tedavi ve rehabilitasyon alanında önemli bir etkisi var. Biz de üyelerimizin indirimli olarak bu haklardan yararlanabilmesi için bu anlaşmayı imzalamış bulunuyoruz. Hayırlı olsun“ dedi.

        Fizyomer’in modern bir yapıya sahip olduğunu aktaran Türk SağlıkSen Başkanı Hüseyin Kararman, “Fizyomere üyelerimiz adına anlaşma yapmaya geldik. Kuruma ilk defa geliyorum. Gerçekten çok modern çok düzgün. Üyelerimize yaraşır hizmet verebilecek bir sağlık kurumu olmuş burası. Teşekkür ediyor üyelerimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

        Fizyomer Şirket Müdürü Recep Balcılar ise protokol sonrası görüşlerini şöyle ifade etti: “Ben de Hüseyin ve Haydar başkanlarıma Fizyomer olarak bu güveni verdiğimiz için teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını dilerim.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler