Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dünyanın en büyük gençlik organizasyonu AIESEC'in üyeleri, ‘Dünya Bize Katılıyor’ ve ‘Dünyayı Tanıyalım’ projesi kapsamında Odunpazarı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ni ziyaret ederek kedi ve köpekleri besledi, günlük bakımlarını yaptı.

        Gençlere dünya çapında tecrübeler kazandırmak amacıyla 128 ülkede faaliyet gösteren gençlik organizasyonu AIESEC’in üyeleri, Adalar Ceren Özdemir Gençlik Merkezi işbirliğiyle sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor. AIESEC’in üyeleri son olarak Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Geçici Hayvan Bakımevi’ni gezdi.

        Geçici Hayvan Bakımevi’nde bulunan kedi ve köpekler ile ilgilenen AIESEC üyeleri, kedi ve köpekleri besledi, günlük bakımlarını yaptı. AIESEC üyeleri, gerçekleştirdikleri görevlerin ardından kedi ve köpeklerle çeşitli oyunlar oynadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler