Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediyesi'nin halen 14 mahallede devam eden geri dönüşüm çalışmaları 28 mahalleye çıkıyor.

        İstiklal, Arifiye, Deliklitaş, Kırmızıtoprak, Osmangazi, Akarbaşı, Vişnelik, Gökmeydan, Kurtuluş, Göztepe, Gültepe, Yıldıztepe, Büyükdere ve Sümer mahallelerinde devam eden ambalaj atığı toplama ağına Emek, Vadişehir, Alanönü, Ihlamurkent, Gündoğdu, Yenidoğan, 71 Evler, Orhangazi, Cunudiye, Çankaya, Dede, Karapınar, Yenikent ve 75. Yıl mahalleleri de eklendi.

        Konu ile ilgili açıklama yapan yetkililer, vatandaşların Odunpazarı Belediyesi tarafından dağıtılan mavi poşetler içerisinde kağıt, karton, cam, metal ve plastik gibi geri dönüştürülebilir ambalaj atıklarını biriktirerek, mahallelerinde belirlenen günde saat 08:00 ile 10:00 arasında binalarının önüne çıkarmaları gerektiğini belirtti. Toplama ekiplerinin aldığı dolu poşet kadar boş poşet bırakacağını ifade eden yetkililer, ambalaj atıklarını çıkarırken belirlenen gün ve saatlere uyulması gerektiğinin altını çizdi.

        Geri dönüşüm toplama sisteminin uygulandığı mahalleler günlere ayrıldı. Pazartesi günleri; Emek, Vadişehir, Kırmızıtoprak, Osmangazi, Salı günleri ise Alanönü, Ihlamurkent, Akarbaşı, Vişnelik mahallelerinde toplama yapılacak. Ayrıca Çarşamba günleri Gündoğdu, Yenidoğan, 71 Evler, Orhangazi, Gökmeydan, Kurtuluş mahallelerinde toplama yapılırken Perşembe günlerinde ise Göztepe, Gültepe, Yıldıztepe, Cunudiye, Çankaya, Dede, Karapınar mahallelerinde toplama yapılacak. Cuma günleri Büyükdere, Sümer, Yenikent mahallelerinde toplama yapılırken haftanın son toplaması Cumartesi günü Deliklitaş, İstiklal, Arifiye ve 75. Yıl mahallelerinde yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler