Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Genç yaşta birçok başarısı bulunan Eskişehirli Milli Sporcu Sudem Denizli, Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası'nda finale yükseldi.

        Türkiye Yüzme Federasyonu’nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, İtalya’nın Roma kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonası’nda Eskişehirli Milli Sporcu Sudem Denizli’nin 200 metre sırtüstü kulvarında 2:17:88’lik derece elde edip, 8’inci olarak finale çıktığı duyurdu.

        Türkiye Yüzme Federasyonu’nun konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "611 Temmuz 2021 tarihlerinde İtalya’nın Roma kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonasında, Milli Sporcumuz Sudem Denizli, 200m Sırtüstü mesafesinde Yarı Finalde yüzdüğü 2:17:88’lik derecesi ile 8. olarak Final yüzmeye hak kazanmıştır. Sporcumuzu ve antrenörü Aybars Sawiş’i tebrik ediyor, finalde başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler