Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir’de, yazla birlikte artan turizm haraketliliği ve yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile birçok bulvar ve caddelerde oluşan trafik yoğunluğu sürücülere zor anlar yaşattı.

        Günün belli saatlerinde kentin en işlek bulvar ve caddelerinde trafik adeta durma noktasına gelince trafik polisleri devreye girmeye başladı. Öğlen saatlerinde Cengiz Topel ve Hatboyu1 caddeleri üzerinde sürücüler trafik yoğunluğu nedeniyle zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri, yoğunluğu azaltmak için belirli aralıklarla Haller Kavşağı üzerindeki yolları kesti. Ekiplerin müdahalesiyle yoğunluk kısmi olarak azaltıldı. Eskişehir’in çözülemeyen sorunlarından biri olarak gösterilen ve yaz aylarında daha da artan trafik problemi, sürücülerin yanı sıra kent sakinleri tarafından da tepki çekiyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler