Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Eskişehir İnönü ilçesinde çeşitli etkinliklerle anıldı.

        Eskişehir’in İnönü İlçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile İnönü İlçe Kaymakamı Rümeysa Sena Kurt, Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve beraberinde İlçe Jandarma Komutanı Samet Özkan, İlçe Emniyet Amiri Vekili Hüseyin Işıkgör ve kurum amirlerinin katılımları ile birlikte Şehit polis Memuru İbrahim Gülten ve Şehit Jandarma Asteğmen Ali İhsan Aydın’ın kabirleri ziyaret edilerek Kur'anı Kerim okunarak tüm şehitler için dualar edildi. Şehitlik ziyareti sonrası İnönü Belediyesi Belediye Hizmet Çarşısı Çok Amaçlı Salonda açılan resim sergisini ziyaret ettiler.

        Serginin ardından ilçe merkezinde bulunan tüm camilerde Mevlidi Şerif ve dualar okunarak tüm şehitlerin ruhlarına hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler