Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesini ziyaret etti. İşçilerle bir araya gelen Başkan Kurt, işçilerin Kurban Bayramını kutladı, pandemi dönemindeki özverili çalışmaları için işçilere teşekkür etti.

        Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kurban Bayramı öncesinde Temizlik İşleri Şantiyesini ziyaret etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Başkan Kurt’a Başkan Yardımcıları Emre Mekik, Evren Olcay ve Belediye İş yöneticileri eşlik etti. İşçilerin yaklaşan Kurban Bayramını kutlayan Başkan Kurt, pandemi döneminde özverili çalışmaları için Temizlik İşleri personeline teşekkür etti. İşçilere "Hakkınız ödenmez" diyen Başkan Kurt, ayrıca müdürlük hizmetlerinde kullanılmak üzere yeni alınan araçları inceledi. Bakım atölyesini gezen Başkan Kurt, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

        Başkan Kurt’un ziyaretinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Temizlik işleri personeli ise, Başkan Kurt’a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler