Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR, (DHA)ESKİŞEHİR´in Günyüzü ilçesinde, gölet kenarında kuzeniyle iddiaya göre alkol aldıktan sonra bataklığa düşen N.Ö., saplandığı yerden jandarma ve AFAD ekiplerince 4 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

        Günyüzü ilçesinde yaşayan kuzenler A.Ö. ve N.Ö., gece yarısı, iddiaya göre alkol almak için Kavuncu Mahallesi´ndeki gölet kenarına gitti. Günyüzü Jandarma Komutanlığı devriye ekibi, gölet kenarında gezerken A.Ö.´yü fark ederek, kimlik kontrolü yaptı. A.Ö., kuzeni N.Ö.´nün kısa süre önce yanından ayrıldığını ve geri dönmediğini söyledi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekiplerinin yanı sıra AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri de arama çalışmalarına başladı. Bunun üzerine N.Ö.´nün, gölet kenarındaki bataklığa düşerek, saplanıp, kaldığı belirlendi. Ekiplerin bataklıktan 4 saatlik çalışma sonucu çıkardığı N.Ö., Günyüzü Devlet Hastanesi´ne götürülürken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Eskişehir / Günyüzü

        2021-07-19 17:27:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler