Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR,(DHA)TÜRKİYE Kano Federasyonu ile Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Eskişehir'de düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren yarışmacılar kupalarını aldı.

        13 Ağustos'ta 1000 metre yarışları ile başlayan Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası'nda, Cumartesi günü 500, Pazar günü ise 200 metre yarışlarına katılan sporcular kıyasıya kürek çekti. 12 şehirden 25 takım ve 212 sporcunun katıldığı şampiyonada dereceye giren yarışmacılara kupaları verildi.

        Şampiyonada, büyük erkekler kategorisinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü birinci, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Köyceğiz Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Büyük kadınlar kategorisinde ise, Rize Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Adapazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Adana Gençlik ve Spor Kulübü üçüncülüğü elde etti.DHA-Spor Türkiye-Eskişehir ESKİŞEHİR,(DHA)

        2021-08-15 14:56:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler