Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EskişehirBursa karayolunda mesai çıkışı saatlerinde oluşan trafik yoğunluğu nedeniyle sürücülerin güçlükle ilerleyişi araç kamerasına yansıdı.

        Eskişehir’de yoğun araç trafiği sürücülere zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Özellikle hafta içi mesai çıkışı saatlerinde EskişehirBursa karayolunda oluşan yoğunluk adeta boğaz köprüsü trafiğini aratmıyor. Hususi araçlar ve Organize Sanayi Bölgesi’nden çıkan personel servislerinin mecburi karayolunu kullanması nedeniyle trafik neredeyse durma noktasına geliyor. Her gün yolu kullanmak zorunda kalan sürücüler, karayolundaki yoğunluk nedeniyle sürekli kazaların meydana geldiğini belirtti. Karayolundaki yoğunluk bir sürücünün araç kamerasına yansıdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler