Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir’de düzenlenen ve binlerce sporcunun katıldığı maratonda, ücretsiz dağıtılan suların boş pet şişeleri kulvar boyunca atılınca kötü görüntülere neden oldu.

        Sporcuların yoğun ilgi gösterdiği “Eskişehir yarı maratonu ve spor festivali” 5 bine yakın katılımla Sazova Parkında düzenlendi. Eskişehir’de bugün koşulan maraton esnasında sporculara ücretsiz dağıtılan sular ise daha sonra kirliliğe neden oldu. Koşu esnasından sporcular tarafından içilen sular duyarsız şekilde koşunun olduğu kulvara atıldı. Yoğun bir kirliliğe neden olan su şişeleri aynı zamanda kötü görüntü oluşturdu. Önde olan sporcuların atmış olduğu şişelerin aynı zamanda arkadan gelen bazı koşucuların ise ayaklarına takıldığı görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler