Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ömer ölecek mi? - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. yeni bölüm fragmanı yayında!

        Geçen hafta yayınlanmayanEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde heyecan dozu giderek arttı.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 88. yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek. Bazı sorular merak ediliyordu. Ömer ölecek mi? Çakır Beyliler nasıl intikam alacak? Bu akşamki yeni bölümde tüm detaylar ortaya çıkacak.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Senaryosunu Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in yazdığı, baş rollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tarık Ünlüoğlu ve Can Gürzap'ın paylaştıkları Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, ekrana gelen 87. bölümüyle izleyicisinin beğenisini almıştı. Dizinin yayınlanan son bölümü sonrasında yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyişsona erdi.

        REKLAM

        Bu akşamekrana gelecek olan 88. bölümde neler yaşanacağı hakkında ipuçları edinmek isteyen izleyiciler, internette "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı" ve "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölüm fragmanı" aramalarını yapıyordu. İşte yeni fragman...

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 88. BÖLÜM

        Pudra Hakkı masadan istediklerini alabilmek adına giriştiği mücadelesine üyelerin zaafları üzerine giderek devam etmektedir.

        Tipi'den başlayarak uygulamaya geçirdiği planları masadakilerle sınırlı kalmayacak, Ceylan'a kadar uzanacaktır.

        Kimsesiz Yaşar'a göre uzlaşma vakti geçmiş harekete geçme vakti gelmiştir. Çakırbeyliler dört bir koldan saldırıya geçerek Hakkı'yı köşeye sıkıştırma peşine düşerler. Hızır'ın gözleri önünde Ömer'e yapılanın da bir karşılığı olacaktır elbet…

        Ömer'in görüş esnasında başına gelenlere tanık olan Meryem, oğlunun daha fazla orada kalmasını istemez. Konumu itibariyle bunu sağlayabilecek tek kişi olan Ceylan'dan gelebilecek yardımı beklemekten başka çare yoktur.

        Bekleyişte olan Çakırbeyli hanesinin sakinliğini bozacak gelişmeler yaşanması ise an meselesidir.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 88. BÖLÜM FRAGMAN YORUMU

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 88. bölüm fragmanı şu an YouTube'de 1.121.584 görüntüleme sayısına ulaştı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın iki haftadır ne kadar çok merak edildiği buradan da anlaşılıyor. Tabi fragmanın sonunda Hızır'ın intikamı izleyiciyi daha çok şoka uğrattı. Bakalım Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın. 88. bölümde bizi daha ne sürprizler karşılayacak.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ