Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. yeni bölüm! Yeni fragman yayınlandı

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile yarın akşam ekrana geliyor. Daha önceki bölümde Hızır'ı şaşırtan olaydan sonraEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. yeni bölüm fragmanında Hızır sözleriyle son noktayı koyuyor. Yeni bölüm fragmanı dün yayınlandı. İşte yeni bölüm özeti...

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 96. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Ekranların uzun soluklu dizisi olanEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. İzleyicisi tarafından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

        YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM

        REKLAM

        Hızır ve Ünal Kaplan'ın gizli düşmanları ortaya çıkarmak için başlattıkları mücadelenin sonuna geldiler. Başta Hasan'ı bitirmek için yapılan operasyon başarılı geçti. Herkesin tek tek sorguya alındığı günün sonunda varılmak istenen nokta, devletin tüm hainlerden temizlenmesidir. Ne var ki Amerikalılar, onlar için çok önemli olan adamlarının alınmasına karşılık vermekte geç kalmadı. Görevini hakkıyla yerine getirmiş olmanın mutluluğu, abisinin hayatta olduğu gerçeğini öğrenmesiyle ikiye katlanan Ceylan'ın hevesi kursağında kaldı.

        Nihayet gerçek düşmanlarının yüzüne bakma fırsatını yakalayan Hızır da bir dönemin kapanışına sevinemeden, kendini yeni bir hikayenin içinde buldu.

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96. Bölümü Salı akşamı ekranlarda.

        Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca) Dizide ki rolü!

        Annesi ona Hızır diye hitap ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor. Çakır'ın hayatını değiştiren olay ise ağabeyi Ömer'in hasımları tarafından öldürülmesidir. Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyinin intikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor. Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar… İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bir taraftan da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ