Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman? - EDHO 87. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin izleyicileri internette yeni bölüm fragmanını araştırırken bir taraftan da "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam yayınlanacak mı?" sorusu soruluyor. EDHOyeni bölümüyle ilgili tüm detaylar haberimizde.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 87. yeni bölümü dizinin izleyicileri merakla bekliyor. Ancak yayıncı kuruluşun yayın akışı programında dizinin bu akşam özel bölümüyle ekranlara geleceği açıklandı. Bu değişikliğin yılbaşı haftası olmasından kaynaklandığı sanılıyor.

        REKLAM

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Yayıncı kuruluş bu yüzden fragmanı henüz yayınlamadı. Ancak EDHO 87. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde bulabilirsiniz.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

        "Ben hiç kimseyle pazarlık etmeyeceğim!"

        Hızır Çakırbeyli, Nevzat'ın ölümü üzerine planlar yaparken, Ömer'in işlerin daha da sarpa sarmasına neden olacak hamlesi hanede bomba etkisi yaratır. Nevzat'ın bu durumu lehine kullanabileceği aşikardır; fakat Hızır'ın, ailesi üzerinden bir pazarlık yapması söz konusu bile değildir. Bir an önce harekete geçme arzusunda olan Hızır, kimin yanında olacağını, kimin karşısında duracağını görmek için masayı toplar. Ünal Kaplan'ın Nevzat ile yaptığı görüşme masada etkisini gösterecektir. Dostlukların sorgulanacağı toplantının sonunda Çakırbeyliler kendilerini Nevzat'ın namlusunun ucunda bulurlar. Tüm bu yaşananlar ya bir sona ya da yeni bir dönemin başlangıcına neden olacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ