Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Arıcı, Kamerunlu yıldız oyuncuları Samuel Eto'o'nun muhtemelen başka bir takıma transfer olmayacağını söyledi.
Arıcı, Süper Lig'in 19. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor'la yaptıkları ve 1-1 sonuçlanan maçı değerlendirdi.
Takımın mücadelesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Arıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Çok iyi, güzel bir maç oldu. Çok dar kadroyla çıktık. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, bu maçta yedek kulübemizde yer alan Yusuf'u, 21 yaş altı takımından almak zorunda kaldı. Maicon, cezalıydı. 5 futbolcumuz sakattı. Yeni transferimiz Hakan Özmert'i de oynatamadık. Böyle olunca yedek kulübemizde 4 futbolcu vardı. Kaleci Boffin'i çıkartırsak, 3 futbolcu vardı, Harun, Chico, Yusuf. Antalyaspor, ligin ilk yarısındaki Antalyaspor değil. İstekli, 90 dakika mücadele eden bir takım var."
Arıcı, Akhisar deplasmanında 90+1. dakikada kalelerinde şanssız bir gol gördüklerini ve bir puanla yetinmek zorunda kaldıklarını vurguladı.
Süper Lig'in 20. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Arıcı, "Sakat futbolcuların önemli bir kısmı takıma dönecek. Maicon'un cezası bitecek. Hakan da oynayacak. Eto'o'nun durumu netleşecek. Yeni Malatyaspor maçında, kadromuzun daha iyi olacağını düşünüyoruz. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmamız durumunda, ligde daha üst sıralara çıkabiliriz." değerlendirmesinde bulundu.
ETO'O'NUN DURUMU
Arıcı, yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun sakatlığı nedeniyle Teleset Mobilya Akhisarspor maçında oynayamadığını açıkladı.
Kamerunlu oyuncunun transfer durumunun netleşmediğini bildiren Arıcı, futbolcuyla ilgili kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını vurguladı.
Cumhur Arıcı, ara transfer döneminin 31 Ocak'ta sona ereceğini anımsatarak, "3 gün içinde Eto'o'nun durumu da netleşmiş olacak. Eto'o, muhtemelen Antalya'da kalacak. İnşallah da kalır. Biz, başından beri kalmasını arzuluyorduk. O da kalmak istediğini söylüyordu. İnşallah Eto'o, Yeni Malatyaspor maçında oynayacak." diye konuştu.
"NASRI'NİN SÖZLEŞMESİ BUGÜN FESHEDİLİYOR"
Fransız futbolcu Samir Nasri'nin kendileriyle olan iki yıllık sözleşmesinin bugün feshedileceğini ve yıldız oyuncunun serbest kalacağını belirten Arıcı, şöyle devam etti:
"Nasri'nin avukatları bugün Antalya'ya gelecek. Bizim açımızdan bitti, her anlamda bitti. Hukuki süreç tamamlanmamıştı, o da bugün tamamlanacak. Alacakları konusunda zaten daha önce anlaşma yapmıştık. Geleceğe dönük herhangi bir şey ödenmeyecek. Ödeme planı yapıldı, imza altına alınacak sadece. O süreç bitti."
ANTALYASPOR OTOBÜSÜNE YAPILAN TAŞLI SALDIRI
Arıcı, Manisa'dan dönen Antalyaspor kafilesini taşıyan otobüse Denizli'de taşlı saldırı düzenlenmesine ilişkin ise soruşturmanın Denizli Emniyet Müdürlüğünce sürdürüldüğünü aktardı.
Olaydan sonra polisin, takımı ve taraftarları taşıyan otobüslerin şehirden güvenli bir şekilde çıkmasını sağladığını anlatan Arıcı, "Bir ya da birkaç kendini bilmez kişinin gerçekleştirdiği saldırı. Emniyetimiz saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Tek sevincimiz, kafilemizdeki hiçbir kimsenin burnunun dahi kanamaması. Bu saldırı, Denizlispor'a ya da Denizli halkına mal edilemez. Denizlispor ve birçok taraftar derneğinden olayın hemen akabinde yapılan kınama açıklamaları, bizleri memnun etti." değerlendirmesini yaptı.
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.