Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa "Ev tutmak için görüştüğüm emlakçının tacizine uğradım"

        Caner Aktan'ın haberine göre İstanbul'da yaşayan 23 yaşındaki P.Ö., Amerika seyahati için evini boşalttı. 3 aylık seyahatin ardından tekrar Türkiye'ye dönen genç kız, ev tutmak için internet üzerinden ilanlara bakmaya başladı. P.Ö., 1.5 ay önce Şişli'de bulduğu bir ev için 70 yaşındaki emlakçı Ali Z. ile görüşmeye gitti. İddiaya göre internette gördüğü evin önünden geçmelerine rağmen Ali Z. "Sabah kiralandı" diyerek evi göstermedi. Bodrum kattaki başka bir evi gösterdi. Genç kız da bu evi tutmayacağını söyledi.

        REKLAM

        "PARA KAZANMAK İÇİN YAPIYOR SANDIM"

        Bunun üzerine emlakçının kendisini arayıp istediği kriterlere uymayan evler göstermek istediğini söyleyen P.Ö. yaşadıklarını şöyle anlattı: "2+1 ev istememe rağmen 1+1 evleri göstermek istedi. Başlarda şüphelenmedim. Para kazanmak için yapıyor diye düşündüm. Ancak sık sık aramaya başladı ve ben bu durumdan sıkılmaya başladım. Artık aradığında telefona cevap vermemeye başladım.

        INSTAGRAM'DAN TACİZ ETTİ

        Ne yapıp edip Instagram hesabımı bulmuş. Oradan mesajlar atmaya başladı. "Öpüldün", "Güzellik" şeklinde mesajlar attı. Artık bu durum beni çok rahatsız ettiği için sosyal medyadan teşhir ettim. Bir sürü mesaj aldım. Birçok kadının bu yolla tacize uğradığı ortaya çıktı. Söz konusu kişi bu durumu sistematik taciz olayına çevirmiş."

        .png
        .png

        P.Ö., söz konusu emlakçı hakkında şikayetçi olmayacağını ifade ederek, “Ben bu kişiyle ne karakolda ne de mahkemede yüz yüze gelmek istemiyorum. Bu nedenle şikayetçi olmayacağım. Zaten sosyal medyadan kendisini ifşa ettim" dedi.

        EMLAKÇI İDDİALARI REDDETTİ

        30 yıldır emlakçılık yaptığını söyleyen Ali Z. ise, "Ben böyle bir olayı hatırlamıyorum. Kendisine mesaj attım. 'Seni tanımam etmem' dedim. Ne yaparlarsa yapsınlar. Hiç umurumda değil. Günde 50 kişiyle konuşuyorum. Bu kız niye böyle bir şey yaptı anlamadım" dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ