Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Evde saç rengi açma yöntemleri nelerdir?

        Doğal malzemelerle hazırlayabileceğiniz kürlerle saç renginizi birkaç ton açabilirsiniz. "Evde saç rengi açma yöntemleri nelerdir?" diyorsanız detaylar haberimizde...

        PAPATYA ÇAYI

        Bir kupaya kaynar su doldurun. Papatya çayını 10 dakika bu suda bekletip soğutun. Temiz saçlarınıza döktükten sonra 1 gece bekletin. Ertesi gün yıkayın. Rengi biraz daha açmak için tekrarlayabilirsiniz.

        LİMON

        Bir dilim limonu küçük küçük tutamlara sürerek saçlarınıza ara ara ışıltılar verebilirsiniz. Ya da, 2 kaşık limon suyuyla 1 bardak sıcak suyu karıştırıp yine küçük tutamlara uyguladıktan sonra güneşin altında bir süre oturun. Limon suyu saçınızda kuruduktan sonra yıkayın ve saçların kurumasına engel olmak için Hindistancevizi yağıyla masaj yapın.

        REKLAM

        TARÇIN

        1 çay kaşığı tarçınla yeterince suyu karıştırıp macun haline getirin. Saçlarınız ıslakken saç kremi uygulayın ve yıkamayın. Tarçınlı karışımı saç tellerinize uyguladıktan sonra bir bone takın. En az 6 saat beklettikten sonra durulayın

        KARBONAT

        1 çay kaşığı karbonatla bir miktar suyu karıştırıp ayda bir kere, şampuandan sonra saç kreminden önce, saçınızı bu suyla yıkayın. Hassas saçlara sahipseniz karbonat saçlarınıza zarar verebilir!

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ