Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tekirdağ'da evine davet ettiği arkadaşını tabancayla vurdu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Tekirdağ'da, evine gittiği arkadaşı Nihat K.'nin tabancayla vurduğu Serkan Uçum ağır yaralandı.

        Çorlu ilçesi Hıdırağa Mahallesi Yoğurtçu Çıkmazı Sokak'ta oturan Serkan Uçum, önceki gece arkadaşı Nihat K.'yi evine davet etti. Nihat K., sabah saatlerinde ise göğsünden tabanca ile vurularak yaralandı.

        EVİN KAPISININ ÖNÜNE YIĞILDI

        Yaralı halde sokağa çıkan Nihat K., kapının önünde yere yığıldı. Evden çıkan Uçum ile 2 kadın, Nihat K.'ye müdahale ederek, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne de bildirdi. Bu anlar ise çevredeki güvenlik kamerasına anbean yansıdı. İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

        REKLAM

        ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

        Nihat K., ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekipleri ise olay yerinde detaylı inceleme yaptıktan sonra Serkan Uçum'u gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Uçum, çıkarıldığı hakimlikçe 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

        "İNSAN EVİNE ÇAĞIRDIĞI ARKADAŞINI SİLAHLA VURMAZ"

        Serkan Uçum'un, ifadesinde, olayın nasıl olduğunu anlayamadığını öne sürüp, "Silahın nasıl ateş aldığını bilmiyorum. İnsan evine çağırdığı arkadaşını silahla vurmaz. Nasıl oldu, bilmiyorum" dediği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ