Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Facebook ve Instagram'ın Maduro açıklaması...

        ABD merkezli sosyal medya kuruluşları Instagram ve Facebook, Trump'ın kararının ardından Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun hesabındaki onay ibaresini (mavi tik) kaldırdı. Ancak bu durum kafa karışıklığı yarattı. Intagram'dan Maduro'nun hesabıyla ilgili açıklama geldi, ve Venezuela Devlet Başkanı'nın hesabında zaten onay ibaresi olmadığı ifade edildi.

        "FACEBOOK'TA 771 BİN 268 INSTARGRAM'DA 500 BİN TAKİPÇİSİ BULUNUYOR"

        Maduro'nun Facebook sayfasında 771 bin 268 kişi, Instagram sayfasında 500 bin takipçisi bulunuyor.

        Trump, Twitter hesabından, "Venezuela vatandaşları, gayri meşruMadurorejiminin elinde çok uzun süre acı çekti. Bugün, Venezula Ulusal Meclisi Başkanı Juan Guaido'yu Venezuela´nın geçici başkanı olarak resmen tanıdım." açıklamasında bulunmuş,NicolasMaduroda ülkesinin ABD ile ilişkisini kestiğini duyurarak, ülkesindeki Amerikalı diplomatlara da ülkeyi terk etmeleri için 72 saat süre verdiğini söylemişti.

        Türkiye'den destek mesajları verilen Maduro için Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da "Cumhurbaşkanımız, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu arayarak 'Maduro kardeşim! Dik dur, yanındayız' dedi." ifadesini kullandı vemesajının sonunda "#WeAreMADURO" etiketine de yer verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ