Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Facebook kullanıcılarına müjde! Beklenen güncelleme geldi - Teknoloji Haberleri

        Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, dün akşam saatlerinde sosyal medya sitesinin yeni özelliğini duyurdu. Facebook için servis edilen yeni güncelleme ile bundan sonra kullanıcıların haber akışları daha kişiye özel olacak.

        Yeni güncelleme ile birlikte, artık çevrenizde olan bitene daha fazla hakim olacaksınız. Haber akışınızda yer alacak bilgiler, yerel medya kaynaklarından ve sizin bulunduğunuz lokasyonu ilgilendiren içeriklerden oluşacak. Yine daha önce takip ettiğiniz, beğendiğiniz ya da yorum bıraktığınız kişi veya sayfaların içerikleri sizin yayın akışınızda öncelikli gösterilecekler arasında yer alacak.

        Son olarak Facebook'un henüz test aşamasında olan "Bugün" çalışması şu an için sadece New Orleans kullanıcılarına servis edilmiş durumda. İlerleyen günlerde tüm Facebook kullanıcıları için aktif edilmesi beklenen bu yeni özellik sayesinde, yoğun gündeminiz ve hızla geçtiğiniz haber akışınız yüzünden gözden kaçırdığınız önemli içerikleri tekrar göz atarak bilgi sahibi olmanız hedefleniyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ