Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Fahriye Evcen'in heyecanı büyüyor! - Magazin haberleri
        1

        2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile nikah masasına oturan ve şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan Fahriye Evcen'in (36) Bodrum tatili sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü yenen Evcen, eşi ve oğlu Karan ile keyifli vakit geçiriyor.

        2

        FAHRİYE'NİN HEYECANI ARTIYOR

        Heyecanı gün geçtikçe büyüyen Fahriye Evcen, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu, tekne turunda verdiği pozları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

        3

        BEBEK GÖRÜNDÜ

        Beyaz bikini ve şortunu mavi bir gömlekle tamamlayan Evcen'in gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü. Ayrıca Fahriye Evcen'in karnının belirginleşmesi de dikkatlerden kaçmadı.

        4

        "BİZİ RAHAT BIRAKIN!"

        9 yıl önce 'Çalıkuşu' dizisinde tanışıp, aşk yaşamaya başlayan çift, "ayrılık" haberlerine isyan etmişti. Evcen'in kayınvalidesi ile tartıştığı ve evi terk ettiği ileri sürülmüştü.

        Çift, iddialar karşısında suskun kalmamıştı. Özçivit ve Evcen, paylaştıkları fotoğrafa, "Artık saçmalamayın, bizi rahat bırakın! Herkese sevgiler." notunu düşmüştü.

        5

        "UYKUSUZ GECELERE ALIŞKINIM"

        Öte yandan Özçivit, daha önce ikinci kez baba olmasıyla ilgili sorulara, "Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı. 'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım." şeklinde yanıt vermişti.

        6

        "ZAMAN RİTMİM TEPETAKLAK OLDU"

        Fahriye Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu." demişti.

        7

        "HASSASLAŞTIM"

        Evcen, annelik sonrası duygularındaki değişimi, "Anne olduktan sonra daha hassaslaştım. İki temel sorun içimi çok acıtmaya başladı. 'Her bebek eşit şartlarda mı büyüyor? Her aile eşit şartlarda bebeğine bakabiliyor mu?' konusunu çok derinden hissetmeye başladım." sözleriyle anlatmıştı.

        8

        "BURAK ÇOK İYİ BİR BABA"

        Eşi Burak Özçivit’in de çok iyi bir baba olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, "Yardım anlamında çok şanslıyım. Orada babanın da desteği olması önemli. İki senedir uykusuz yaşıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ