Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Farah Zeynep Abdullah'a hastane odasında doğum günü - Magazin haberleri
        1

        Son olarak rol aldığı sinema filmi "Bergen" ile adından söz ettiren Farah Zeynep Abdullah, hastanelik oldu.

        Ateşi yükselen oyuncu, doğum gününü de hastanede geçirdi. 33. yaşını kolunda serum ile karşılayan Farah Zeynep için hemşireler sürpriz kutlama organize etti.

        2

        "ATEŞLİ BİR DOĞUM GÜNÜ!"

        Ünlü oyuncu da o anları, "Ateşli bir doğum günü!" notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştı. Takipçileri Farah Zeynep Abdullah'a, "Geçmiş olsun." mesajları yağdırdı.

        3

        "BERGEN'İ OYNAYACAKSAN ONA BENZEYECEKSİN"

        Öte yandan daha önce "Bergen" filmi ile ilgili konuşan Zeynep Abdullah, "Bu film tam olarak bir yapım tasarım harikası. Sadece benim oynamam değil, tüm ekibin birleştiği an... Tabii ki ‘Bergen’ filminde Bergen’i canlandırıyorsam Bergen’e benzeyeceğim. Makyajından, açısına kadar her şeyi içeren bir konu..." demişti.

        4

        "BAZEN ÖYLESİNE PAYLAŞIMLAR YAPIYORUM"

        Ayrıca Twitter hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu, "Ben çok ciddi şeyler de anlatıyorum ama bazen tamamen öylesine tweet’ler paylaşıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        5

        'BERGEN' FİLMİ HAKKINDA

        Önce kezzapla bir gözü kör edilen, sonra da öldürülen Belgin Sarılmışer'in hayat hikâyesini beyazperdeye yansıtan 'Bergen'i Mehmet Binay ile M. Caner Alper yönetti. Filmde Bergen’i ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırdı. Yapımcılığını Mine Şengöz, senaristliğini Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz'un üstlendiği 'Bergen'de başrolleri Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran paylaştı.

        6

        Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Kayakesen, Arif Pişkin, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş'in diğer rollerde yer aldığı filmin olağanüstü özgün müzikleri ise Mazlum Çimen ve Saki Çimen'e ait.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ