Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Farah Zeynep Abdullah'ın isyanı: Sıkılmadınız mı? - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Son olarak "Masumlar Apartmanı"nda "İnci" karakterine hayat veren oyuncu Farah Zeynep Abdullah, "Ünlü oyuncu kilo aldı" haberlerini ti'ye aldı.

        FARAH'IN İSYANI: SIKILMADINIZ MI?

        Yüzünü dolgun gösteren bir filtre kullanan oyuncu, yayınladığı videoda, "Bugün çok önemli bir haber okudum. Bunu hepinizle paylaşmak istiyorum. Duymayanlar da duysun. Bütün dünya için önemli olduğunu düşünüyorum, Türkiye için özellikle... 'Farah kilo almış, Farah kilolarıyla şoke etti. Farah sen ne yaptın?' gibi başlıklar durumun ne kadar feci olduğunu gösteriyor. Sadece küçük bir şey düşündüm. Sıkılmadınız mı insanların orasından, burasından konuşmaktan? Kime ne, kimin kilosundan?" şeklinde konuştu.

        REKLAM

        'BERGEN'DE BAŞROLÜ KAPTI

        Öte yandan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından zamanlaması uymadığı için "Bergen" filminde yer alamayacağını açıklamıştı. Sarıkaya'nın yoğunluğu nedeniyle rol almadığı projede Farah Zeynep Abdullah başrolü kapmıştı.

        Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın, yaratıcı yapımcılığını ve yapımcılığını Mine Şengöz’ün yaptığı, senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz’un yazdığı film, 2022’de sinemaseverlerle buluşacak.

        OKUMA PROVALARINDAN İLK FOTOĞRAFLAR

        Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu ve Tilbe Saran’ın başrolleri paylaşacağı filmde, ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Nergis Öztürk, Şebnem Sönmez, Ahmet Kayakesen, Nurcan Eren, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin gibi değerli oyuncular yer alacak. Filmin okuma provalarından ilk fotoğraflar da paylaşıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ