KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Fatih Eryılmaz

Fatih Eryılmaz, 1979 yılında dünyaya gelmiştir. Kartal’da ikamet eden Eryılmaz, Anadolu Üniversitesi, Turizm ve Otelcilik, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümleri mezunuyetinin yanı sıra, Atatürk Üniversitesi İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Bölümünü okumaktadır. Kurumsal bir firmada İnsan Kaynakları alanında Yöneticilik yapmakta olan Fatih Eryılmaz, aynı zamanda Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve İstanbul Adliyeleri’nde Sosyal Güvenlik konularında ve mali konularda bilirkişilik yapmaktadır.

2014 yerel seçimlerinde Pendik’ten MHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Eryılmaz, 2013-2014 yıllarında MHP Pendik İlçe Başkan Yardımcılığı yaptı. Görev yaptığı süre zarfında Siyasi Partiler ve Politikalardan sorumlu Komisyon Başkanlığını üstlendi.

2014-2015 Yılları arasında Kartal MHP İlçe Başkan Yardımcılığı ve Sivil Toplum Kuruluşları Komisyon Başkanlığını yaptı.

MHP Genel Merkezinde açılan ve 3 ay süren Siyaset ve Liderlik Okulundan mezun olma başarısını gösterdi. 25 Dönem Milletvekili Seçimlerinde İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı oldu.

Fatih Eryılmaz, İstanbul Mali Müşavirler Odası Üyesi ve Ahi Sanayici ve İşadamları Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesidir.

Fatih Eryılmaz, evli iki çocuk babasıdır.

Fati̇h Eryilmaz Haberleri

  • İYİ Parti'de istifa

    Gündem, 22 Temmuz 2018

    İYİ Parti'de istifa

    Son dakika... İYİ Parti'nin kurucularından Fatih Eryılmaz istifa etti. Kayseri milletvekili adayı olan Eryılmaz, istifa ettiğini sosyal medya hasabından duyurdu