Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim'den Göztepe maçında 2 yıldıza kesik - Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın pazar günü Göztepe ile oynayacağı karşılaşmada formsuz iki yıldız yine kulübede olacak.

        2

        Ankaragücü maçında önemli bir kararla performanslarını beğenmediği yıldızlarını net bir mesajla yedek bırakan Terim’in bu hafta da hem Gomis, hem de Feghouli’ye ilk 11’de şans vermeyi düşünmediği belirtildi.

        3

        Hem hazırlık kampında hem de Süper Kupa karşılaşmasında takım arkadaşlarının bir hayli gerisinde olan ve performans olarak kötü bir dönem geçiren ikiliyi, tecrübeli teknik adamın yine kulübeye çekmeyi planladığı öğrenildi.

        4

        EREN VE ONYEKURU SAHADA
        Türk Telekom Stadyumu’nda bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıkacak olan Galatasaray’da, Ankaragücü maçında olduğu gibi Eren Derdiyok ve Onyekuru ikilisi sahada olacak.

        5

        Başkent deplasmanında eksikleri olsa da Eren Derdiyok ile Onyekuru istekli, mücadeleci oyunları ile göze girmeyi başardı.

        6

        Bu nedenle Gomis ile Feghouli, Göztepe karşısında da sonradan sahaya dahil olmak için bekleyecek.

        7

        FORMA İSME DEĞİL, PERFORMANSA...
        Bu arada tecrübeli teknik adamın düşük bir ihtimal olsa da Belhanda’ya bu kez 11’de görev vermeyi düşündüğü ve hafta içindeki taktik antrenmanlarda son kararını netleştireceği belirtildi.

        8

        Terim’in Belhanda’ya görev vermesi hâlinde Sinan Gümüş’ü kesmesi bekleniyor.

        9

        Formayı oyuncu isimlerine göre değil, performansları göre dağıttığının iyice anlaşılmasını isteyen Terim, özellikle yıldız oyuncularına mücadele güçlerini artırmaları mesajını veriyor.

        (Hürriyet)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ