galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasının kapanış mücadelesinde Kayserispor'u Eren Derdiyok'un 2, Garry Rodrigues'in golüyle 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü Fatih Terim, özellikle ikinci yarıda birçok gol pozisyonu bulan Kayserispor'u överken Galatasaraylılara güzel bir hafta başlattıklarını dile getirdi. Terim ayrıca başkanlık seçiminin kendilerini transferden uzak tuttuğunu da vurguladı. Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
"'Oyuncularımı kutluyorum. İlk 45 dakika için olumlu şeyler söyleyebilirim. Özellikle ilk 25 dakika Galatasaray'ın oynamak istediği futbol ortada. Bunu 65-70'lere çıkarırsak çok iyi şeyler olacak.''
''İkinci yarı açıkçası beklediğim bir şeydi. Fiziiğimiz daha tam değil. Bunu Göztepe maçından sonra söylemiştim. Her geçen gün daha iyi olacağından emin olabilirsiniz. En sert deplasmanda başladık. Çok iyi bir takım ve kendi evinde her zaman çok iyi oynuyor.''
''2-0 her zaman ümit skorudur. Nitekim öyle oldu. 2-2 olabilirdi, 3-2 öne geçebilirlerdi ama oyuncularımı kutluyorum. Bir travma var, deplasmanda farklı yeniden bir Galatasaray vardı. Son 15 dakika bir haylı baskı yedik.''
''Hayatımda çok enderdir 10 dakikada 3 oyuncu değiştirmem. Böyle bir hamle yapmak zorunda kaldık, doğru da oldu. Bu arada dört, beş, altı kaçtı, neyse işte.''
''Kazanmak çok önemliydi, Galatasaraylılara güzel bir hafta başı yaşattığımızı düşünüyorum.''
''SEÇİM BİZİ TRANSFERDEN UZAK TUTTU...''
''Selçuk, Ndiaye yorulana kadar gayet iyilerdi. İlk yarı istediklerimizi yaptılar. Oyuna hakim olmamızı sağlayan istasyonlardı. Yorulduktan sonra, ben bekliyordum zaten. Ondan sonra da müdahale etmek zorunda kaldık. Maalesef bazı oyuncularımız hiç oynamadı. Sinan'ın 100 küsür dakika oynadığını düşünürsek ilk yarıda onu tebrik etmemiz lazım. Selçuk öyle, Donk'un bir dakikası bile yok. Ben oyuncuya göre takım yapmıyorum. Oyuncularıma da söyledim. Seçim de bizi birkaç gün transferden uzak tuttu. Zaten yapabilme imkanımız var mı, onu da konuşacağız.''
''Özellikle Selçuk, Donk, Tolga'nın performansından memnunum. Maicon gelecek, Gomis var. Önce mevcudu bir yukarıya çekelim.''
Haberturk.com ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak Haberturk.com yorum sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca Haberturk.com yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.
Haberturk.com yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.