Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fatih Terim kararını verdi! İşte Galatasaray'ın muhtemel 11'i - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün deplasmanda karşılaşacakları Yeni Malatya maçı öncesi futbolcularına uyarılarda bulundu. Ligde son oynanan Bursa karşılaşmasında ve Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke 04 mücadelesinde takımının oynadığı futboldan memnun kalmayan İmparator, Yeni Malatya deplasmanında bu durumu tersine çevirmeyi umuyor.

        2

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre sakatlıklara rağmen sahaya çıkacak 11’in Galatasaray’a layık şekilde mücadele etmesi gerektiğini vurgulayan deneyimli teknik adam, gelecek hafta TT Stadı’nda ağırlayacakları Fenerbahçe derbisine de moralli çıkmak istiyor. Derbi nedeniyle Yeni Malatya mücadelesinin iki katı öneme sahip olduğunu belirten Terim’in, “Son maçlarda sergilediğimiz futbol kabul edilemez. Bir an önce toparlanmalıyız. İyi futbol ve 3 puanla İstanbul’a dönelim. Derbiye lider çıkmamız çok önemli” ifadeleriyle futbolcularını motive ettiği kaydedildi.

        3

        BELHANDA SAĞA, KAPTAN ORTAYA

        Sakatlıklar nedeniyle ilk 11’ini yapmakta güçlük çeken Fatih Terim, farklı bir düzenle Yeni Malatyaspor karşılaşmasına çıkmaya hazırlanıyor. Eren’in yokluğunda forvete Sinan’ı almayı düşünen Terim, sağ kanatta ise Belhanda’yı sahaya sürmeyi planlıyor. Bursa maçında sağ geçtikten sonra etkili olup asist yapan Faslı oyuncudan boşalan orta göbeğe ise kaptan Selçuk İnan’ı koymayı düşünüyor.

        13

        Garry Rodrigues

        14

        Sinan Gümüş

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ