Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Fatma Turgut: O yüzüğü bir daha parmağıma takmam - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, Fatma Turgut, geçtiğimiz akşam bir mekanda ahne aldı.

        2

        "O YÜZÜĞÜ BİR DAHA PARMAĞIMA TAKMAM"

        "Bundan sonra yolunuza yalnız mı devam edeceksiniz, yeniden bir grup kurmayı düşünür müsünüz?" sorusunu yanıtlayan Turgut, "Ben o yüzüğü bir daha parmağıma takmam. Çünkü o bambaşka bir iş, bambaşka bir kimyaydı. İki senedir tek başıma devam ediyorum ve sevenlerim beni asla yalnız bırakmıyor. Bir daha o formayı asla giymem" dedi.

        3

        YENİ ALBÜM YOLDA

        Önünüzdeki ay çıkarmaya hazırlandığı yeni albümünün müjdesini veren Turgut, "Albümde on şarkı var. Çok sevdiğim, hayranı olduğum arkadaşlarımın şarkılarını seslendireceğim. Ayrıca sözlerini Sibel Algan'ın yazdığı bir Sezen Aksu bestesi de albümde yer alıyor. Can Bonomo, Emre Aydın'ın da şarkıları var. Çok heyecanlıyım, albümün çıkmasına çok az kaldı. Hatta bir de düetimiz olacak ama kiminle olacağını söylemeyeceğim." dedi.

        4

        "YAPTIĞIM İŞ İLE GURUR DUYUYORUM"

        Alternatif rock müziğin bir furyaya dönüştüğü ve popçuların bile rock müzik yaptığı kendisine hatırlatılan sanatçı, "Çünkü alternatif rock, çok köklü bir müzik. Rock müzik hiçbir zaman eskimeyecek. Bu yüzden, yaptığım işle gurur duyuyorum. Bu ülkede çok güzel müzikler yapılıyor. Zengin bir coğrafyamız ve müzik çeşitliliğimiz var. Bu çeşitlilik giderse canımız sıkılır" dedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan genç sanatçı, sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

        5
        6