Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Fenerbahçe Beko Zalgiris Kaunas maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Basketbol Haberleri

        Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas’a karşı Play-off’ta saha avantajını elinde bulunduracak. İlk iki maç Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda, üçüncü mücadele ise Zalgirio Arena’da oynanacak. Gerekmesi durumunda dördüncü maça Zalgirio Arena ev sahipliği yapacak ve yine gerekmesi durumunda seri, beşinci maç için Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’na taşınacak.

        Beş maçlık seri üzerinden oynanacak eşleşmede üç galibiyete ulaşan ekip adını 17-19 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Vitoria-Gasteiz şehrinde oynanacak Final Four organizasyonuna yazdıracak.

        FENERBAHÇE BEKO ZALGİRİS KAUNAS MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

        Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague Play-off turu ilk maçında Zalgiris Kaunas’ı konuk ediyor. 16 Nisan Salı günü (bugün) 20.45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

        SAKATLIK DURUMLARI

        Fenerbahçe Beko’da Tyler Ennis ve Joffrey Lauvergne, sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Jan Vesely ise takım idmanlarına başladı ve bu karşılaşmada oynaması bekleniyor.

        OBRADOVİÇ: KOLAY BİR EŞLEŞME OLMAYACAK

        Fenerbahçe Beko Koçu Zeljko Obradovic, yaptığı açıklamada: “EuroLeague’de Play-off zamanı. Bütün sezon bu noktada olabilmek ve Play-off turunda oynayabilmek için uğraştık. Saha avantajına sahibiz ve taraftarlarımızın her maçta olduğu gibi salonumuza gelerek bize yardımcı olacaklarına inanıyoruz. Onlardan son ana kadar takımımızı desteklemelerini ve aynı zamanda Zalgiris’e misafirperverliğimizi göstermelerini istiyorum. Zalgiris’e, özellikle de EuroLeague’de son bölümü oynayış şekillerine büyük saygı duyuyoruz. Her top için savaştılar ve bu sayede Play-off’ta olmayı hak ettiler. Kolay bir eşleşme olmayacak ama önümüzde bizim için çok net olan bir hedef var.” dedi.

        MELİH MAHMUTOĞLU: ASIL SINAV ŞİMDİ BAŞLIYOR

        Fenerbahçe Beko takım kaptanı Melih Mahmutoğlu yaptığı açıklamada;“EuroLeague’de bütün sezonu bu ana gelebilmek için oynuyorsunuz ve şimdi sezonun en keyifli dönemlerinden biri olan Play-off turu başlıyor. Normal sezonu çok önemli bir dereceyle bitirdik. Galibiyet rekorunu kırdık ve iç sahada da hiç kaybetmedik. Ama asıl sınav şimdi başlıyor. Çok inatçı ve sert bir rakibimiz var. Son altı maçlarını kazandılar. Birlikte oynamaktan keyif alan, sezon içinde de gelişim gösteren bir ekip. Her pozisyonda çok tehlikeli isimleri var. Biz de iyi durumdayız ve kendimize güveniyoruz. Bu tip maçları oynama konusunda tecrübeliyiz. Bir süredir bazı sakatlık sorunları yaşıyoruz ama bu süreci birlikte kalarak ve takım olarak hareket ederek en iyi şekilde geçtik. Seride ilk iki maçın önemini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle adım adım gidecek ve öncelikle ilk iki karşılaşmayı kazanmaya bakacağız. Tempoyu kontrol etmeli ve kendi basketbolumuzu parkeye yansıtmalıyız. Taraftarlarımızın bizi ilk iki maçta en iyi şekilde destekleyeceğinden eminiz. Yarın Ülker Spor ve Etkinlik Salonu yine sapsarı ve olabildiğince coşkulu bir atmosfere sahne olacaktır.” şeklinde konuştu.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ