Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Benfica'ya neden elendi? Ahmet Selim Kul yorumladı... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        1- Kağıt üzerinde Benfica'nın futbolcularının çok büyük bir kısmı Fenerbahçeli oyunculardan birçok anlamda daha iyi. Kalite, fiziksel güç, mental yapısı olarak ileri seviyedelerdi. Bu da turun kaybedilmesinde önemli rol oynadı.

        2

        2- İki takım da yakın tarihte kamp yapmalarına rağmen Benfica fiziksel anlamda ve kondisyon olarak Fenerbahçe'nin ciddi anlamda önündeydi. Bu durum hazırlık sürecinin İstanbul ve İzmir'de yapılan kısımlarını da sorgulattı.

        3

        3- Fenerbahçe taraftarı harika bir atmosfer oluşturdu, ancak takım maça aynı coşkuyla başlayamadı. Bu durum yenilen golle iyice dramatik bir hal aldı.

        4

        4- Yıllardır farklı teknik adamlarla olsa da aşağı yukarı benzer bir oyun anlayışıyla oynayan Benfica son yıllarda sürekli mantalitesi değişen Fenerbahçe'ye sezon başında şans tanımadı.

        5

        5- Benfica neredeyse her yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederken, Fenerbahçe bu konuda tecrübe olarak çok geride kaldı.

        6

        6- 180 dakika boyunca Benfica istikrarlı bir performans sergilerken, Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu performans çok ciddi dalgalanmalar gösterdi.

        7

        Kimi zaman oyuna hükmetmeyi başaran Fenerbahçe kimi zaman ise sahasından çıkamaz hale geldi.

        8

        7- 4 yıldır kupa kazanamayan Fenerbahçe, geçen yılı kupasız kapatan Benfica'ya göre çok daha kırılgan bir halde sahada yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ