Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de kim kalacak, kim gidecek? Haberler - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HARUN TEKİN

        Altay'ın yedeği olarak kaldığı için doğal olarak mutlu olmayan Harun kariyerinin en önemli yaşlarını kulübede geçirmek istemiyor. Başarılı filebekçisi henüz net kararını vermemiş olsa da takımdan ayrılma ihtimali mevcut. Yeni teknik direktörün bakış açısına göre Harun, satılmasını talep edebilir.

        2

        MAURICIO ISLA

        Fenerbahçe'nin tecrübeli sağ bekinin sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. Fenerbahçe kurmayları her ne kadar sözleşme yenilemeyi düşünmese de maddi zorluklar sebebiyle sağ bek mevkii yine Dirar ve Isla'ya emanet edilebilir. Tabii Isla'ya mevcut kontratından daha düşük bir maaşla teklif yapılabilir.

        3

        SIMON FALETTE

        Süpriz bir şekilde devre arasında Fenerbahçe'ye katılan Falette hakkında henüz net bir karara varılamadı. Falette'nin sol ayaklı olması, yedek kalmayı problem etmemesi ve çok düşük maaliyeti ona Fenerbahçe'de bir yıl daha oynama fırsatı sağlayabilir.

        4

        HASAN ALİ KALDIRIM

        Hasan Ali Kaldırım'ın henüz sözleşmesi uzatılmadı fakat yıldız oyuncuyla özellikle yeni teknik direktörün de belli olmasının ardından görüşmelerin gerçekleşmesi bekleniyor.

        5

        Geçtiğimiz yıl İsmail Köybaşı'nı gönderdikten sonra yerine oyuncu transfer edemeyen Fenerbahçe'nin hali hazırda sol bek ihtiyacı bulunurken, elindeki tecrübeli oyuncuyu kaybetmesi beklenmiyor.

        6

        MURAT SAĞLAM

        Bu sezon çok az karşılaşmada şans bulabilen 22 yaşındaki Murat Sağlam'ın önümüzdeki sezon kiralanması veya satılması planlanıyor. Oyuncu hakkında son kararı ise yeni teknik direktör verecek.

        7

        EMRE BELÖZOĞLU

        Fenerbahçe'nin kaptanının önümüzdeki sezon sahada olup olmayacağı henüz netleşmiş değil...

        8

        Normalde bu sezon futbolu bırakması beklenen tecrübeli oyuncunun hem EURO 2020'nin ertelenmesi hem de şampiyonluğa ulaşılamaması nedeniyle bir yıl daha forma giymesi bekleniyor.

        9

        JAILSON

        Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson, kulübe mali kaynak yaratabilecek oyuncular arasında düşünülüyor. Eğer yeni teknik direktörün farklı bir tasarrarufu olmazsa Sambacı teklif gelmesi halinde satışına onay verilecek.

        10

        TOLGAY ARSLAN

        Yüksek maliyeti nedeniyle Tolgay'dan sezon sonunda takım bulması istenebilir. Yine de maddi şartların ve koronavirüs sebebiyle transfer yapmanın oldukça zor olacağı düşünülürse Fenerbahçe elindeki her oyuncuyu elden çıkarmadan önce iki kere düşünecek.

        11

        Fakat Fenerbahçe'nin orta sahadaki alternatiflerinin çokluğu sebebiyle Tolgay'a yol gözükebilir.

        12

        MIHA ZAJC

        Her ne kadar hakkında son kararı yeni teknik direktör verecek olsa da uygun bir teklif gelmesi halinde Slovenyalı oyuncunun satışına onay verilecek.

        13

        TOLGA CİĞERCİ

        Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcu ile 1 yıllık daha sözleşme yenilenmesi gündemde... Orta saha rotasyonunda yerli alternatif olması sebebiyle özverili oyuncunun kariyeri Fenerbahçe'de devam edebilir.

        14

        VEDAT MURİÇ

        Avrupa'dan sayısız kulübün radarında olan Vedat Muriç'in satılması düşünülmüyor. Yine de çok çılgın bir teklif gelmesi halinde teklifler değerlendirilebilir. Fakat koronavirüsün futbolda yaratacağı etkiden dolayı böyle bir teklif gelmesi de beklenmiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ