Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de lig öncesi sıkıntı büyük! - Fenerbahçe Haberleri

        Gazete Habertürk'ün haberine göre; ligin ikinci yarısının ilk haftasında Göztepe ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sakatlıklar yine can sıkıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman bugün yapılacak olan son idmanın ardından kadroya son şekli verecek. Şu görüntüde Sarı-Lacivertliler’de adalesinde birinci derecede yırtık bulunan Şener Özbayraklı ile kasığında ağrıları bulunan Luis Neto yarınki maçta kesin oynamayacak. Nabil Dirar, İsmail Köybaşı ile Vincent Janssen’in ise tedavileri sürüyor ve durumları belirsiz. Özellikle Janssen kamp dönemini de sürekli tedaviyle geçirip idman yapamadığı için yarınki maçta forma şansı bulması zor görünüyor. Kısacası eksikler nedeniyle Fenerbahçe’yi sancılı bir start bekliyor.

        REKLAM

        SESSİZ BEKLEYİŞ

        Ligin ilk yarısını liderin sadece 3 puan gerisinde tamamlayan Fenerbahçe’de transfer dönemi oldukça sessiz ilerliyor. An itibarıyla 15 yabancı oyuncusu olan ve Robin van Persie ile sözleşmeyi feshetmeye uğraşan Sarı-Lacivertliler’de özellikle Ozan’ın gözden çıkarılması sonrasında orta sahada ciddi bir takviye açığı doğdu. Geçtiğimiz aylarda Brezilya’ya giden Müjdat Yetkiner ve Saffet Akbaş’ın raporları doğrultusunda bazı orta saha oyuncularına yönelik girişimler sessiz bir şekilde sürdürülüyor. Van Persie ile yolların ayrılması sonrasında girişimlere hız verilecek. RvP’nin ardından ise gözden çıkarılacak diğer oyuncu için ise adaylar Fernandao ile Eljif. Eljif’i gelişmesi için kiralık vermeyi planlayan Fenerbahçe, uygun şartlar oluşursa Fernandao’yu elden çıkarıp ortaya takviye yapmayı planlıyor.

        YILDIRIM İŞ ADAMLARIYLA BULUŞTU

        Fenerbahçe Fatih Şubesi, dün bir toplantı düzenlerken buluşmada başkan Aziz Yıldırım, F.Bahçeli İş Adamları Platformu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda Hedef 1 Milyon Üye ve 1907 Okul 1907 Pota projeleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Öte yandan Sarı-Lacivertli kulüp yardıma ve bakıma muhtaç kongre üyelerinin kullanması amacıyla Kadıköy Sağlık ve Eğitim Merkezi Vakfı (KASEV) arasında bir protokol imzalandı. Protokole göre KASEV kendisine ait tesislerde 10 üye için kontenjan açtı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ