Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi: Muriç transferi gerçekleşiyor mu? - Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Lazio'da forma giyen ve Fenebahçe ile yeniden adı geçen Vedat Muriç için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

        2

        İtalyan basınında yer alan habere göre; İspanya La Liga ekiplerinden Mallorca'nın Kosovalı golcüyü kiralamaya yakın olduğu aktarıldı.

        3

        Basında çıkan haberde; İspanyol ekibinin, Muriç için Lazio'ya 300 bin euro kiralama bedeli ödeyeceği ve futbolcunun ligin ikinci yarısındaki maaşını da ödeyeceği belirtildi.

        4

        Muriç'nin kiralık sözleşmesinde ise 13 milyon euro satın alma opsiyonu yer alacağı kaydedildi.

        5

        Öte yandan 27 yaşındaki futbolcu için Saint-Etiene de devrede. Fransız ekibinin teknik direktörü Pascal Dupraz, transfer için yaptığı açıklamada, "Bir haftamız var. Bir forvet ve savunma oyuncusunu kadromuza katmak istiyoruz" derken, L'Equipe ise forvetin Lazio'dan Muriç olduğunu ve transfer görüşmesi yapıldığını öne sürdü.

        6

        L'Equipe'nin haberinde Saint-Etienne ile Lazio arasındaki Muriç görüşmelerinin durma noktasına geldiği; bunun nedeninin ise Mallorca'dan gelen teklifin daha cazip olduğu ifade edildi. Haberde ayrıca, golcü futbolcunun da İspanya Ligi'nde oynamaya daha sıcak baktığı kaydedildi.

        7

        Corriero dello Sport'tun Muriç haberinde ise; Muriç için Mallorca'nun opsiyonunun 8 milyon euro olacağı yer aldı. Haberde, Muriç'nin ve ailesinin transfer için Fenerbahçe'ye geri dönmek istediği belirtildi.

        8

        Haberde; Muriç'nin Fenerbahçe'den Lazio'ya ikna edici bir teklif yapmasını beklediği ancak bu durumun gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi. Lazio'nun, cuma gününe kadar oyuncuya süre verdiği, daha iyi bir tellif gelmemesi durumunda Mallorca'ya cevap verilmek zorunda olduğu aktarıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ