Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerahçe'nin Juventus’un Tunus asıllı Alman yıldızı Sami Khedira ile söz kestiği öne sürüldü!

        2

        İtalyan basınında yer alan haberde 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun Juventus kadrosunda düşünülmediği ve Sarı-Laciverliler ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi.

        3

        Güneş'in haberine göre Juve ile 2 sezon daha sözleşmesi bulunan yıldız oyuncuyla bir süredir ilgilenen Damien Comolli’nin, İtalyanlar’la bonservis konusunda el sıkıştığı, Khedira’nın menajeriyle de sözleşme detayları üzerine konuştuğu öğrenildi.

        4

        Khedira 2015 yılında Real Madrid’den Juventus’a transfer olmuştu.

        5

        FENERBAHÇE'NİN LUCAS LIMA AŞKI!

        Bu sezon yaptığı transferlerle ses getiren takımlardan birisi olan Fenerbahçe, kadrosuna daha başka isimler katmak için de girişimlerini sürdürüyor.

        6

        Stoperde ve 10 numaradaki eksikliklere öncelik veren Kanarya’nın Palmeiras’ta forma giyen 10 numara Lucas Lima için yeni bir girişimde bulunduğu öğrenildi. B Fener bir süre önce de Brezilyalı kulübün kapısını çalmış ancak şartlarda ortak nokta bulunamamıştı.

        7

        Star'da yer alan habere göre 29 yaşındaki oyuncu için yeniden harekete geçen Sarı-Lacivertililer’in teklifinin satın alma opsiyonlu kiralama olduğu belirtildi.

        8

        1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.5 milyon euro ödemeye hazır olan Fenerbahçe, satın alma opsiyonunu da 7.5 milyon euro olarak belirledi.

        9

        İLK GİRİŞİM OLUMSUZDU

        Palmeiras Kulübü henüz yeni teklifi için bir cevap vermezken bu hafta transferin netlik kazanabileceği ifade edildi.

        10

        KANARYA'NIN HEDEFİ STOPER!

        Kadrosunu birçok takviyeyle güçlendiren Fenerbahçe'nin şimdiki hedef stoper.

        11

        Akşam'da yer alan habere göre Sarı-Lacivertliler’in yeni teklifini düşük bulan Skrtel, Avrupa’daki kulüp arayışında beklediğini bulamadı. Slovak futbolcu, 2 milyon Euro bandına indiği takdirde tekrar F .Bahçe forması giyebilir.

        12

        Sarı-Lacivertliler, eski futbolcusu Simon Kjaer ile ilgili de Sevilla’dan haber bekliyor. İspanyol kulübüne bedelsiz kiralama talebini ileten yönetim, Danimarkalı stopere de yıllık 2.5 milyon Euro teklif etti.

        13

        Bir diğer alternatif ise Danimarkalı Mathias Zanka. Bu transferin, Huddersfield’a verilecek 3.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında bitebileceği öğrenildi.

        14

        Türkiye’de de arayışlarını sürdüren transfer komitesi, hem Gençlerbirliği’nden Mert Çetin hem de Bursaspor’dan Ertuğrul Ersoy’u listede tutuyor.

        15

        Bonservis bedelleri uygun bir miktara çekildiği takdirde bu iki futbolcudan birinin de takıma katılması bekleniyor.

        16

        UMUT'LU BEKLEYİŞ!

        Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe rota değiştirdi. Uzun süre Kolarov’un peşinde koşan Sarı-Lacivertliler bir türlü bu transferde mutlu sona ulaşamayınca, Bursasporlu Umut Meraş için devreye girdi.

        17

        Star'ın haberine göre Beşiktaş da Yeşil-Beyazlı oyuncu için uzun süredir Bursaspor yönetimi ile temas halindeydi. Kartal son olarak 13 taktistte ödemek şartıyla 13 milyon liralık bir teklif götürmüştü. Kanarya’nın ise Bursaspor’a teklifi 1.2 milyon euro ile birlikte 1 oyuncu oldu.

        18

        Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli’nin önceki gün oynanan Bursaspor maçında Timsah’ın Sportif Direktörü Selçuk Erdoğan ile bir araya gelerek teklifi ilettiği belirtildi. Bursa’nın takasta istediği futbolcuyu alması halinde transferi kabul edebileceği belirtildi.

        19

        ZAJC'IN YENİ TALİBİ LEICESTER!

        Geçen sezon Fenerbahçe’nin en başarılı isimleri arasında yer alan Miha Zajc için yeni bir teklif geldi. Sloven futbolcuyu daha önce Sampdoria ve Real Betis kulüpleri isterken 6 milyon Euro'ya kadar çıkmışlardı.

        20

        Ancak en son 9 milyon Euro'ya inen Kanarya, istediği teklifleri alamayınca 25 yaşındaki futbolcunun satışına onay vermemişti. Zajc için devreye giren son takımın ise Leicester City olduğu kaydedildi.

        21

        İngiliz basını Leicester’in Fenerbahçe’nin istediği rakamı karşılamaya hazır olduğu ve bu hafta içinde Sarı-Lacivertli kulübün kapısını çalacaklarını ileri sürdü.

        22

        Haberde hücum yönü güçlü bir orta saha oyuncusu olan Zajc’ın Premier Lig’de başarılı olacak bir potansiyelde olduğu ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ