Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri: Fenerbahçe'nin gözü kulağı Nyon'da! Forvete sürpriz isim (FB) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Yeni sezona yeni kadro ile girmeyi hedefleyen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları imzaya kaldı. FFP’yle yapılan anlaşma şartlarını yerine getiremediği için bir üst kurula sevk edilen sarı-lacivertliler, önümüzdeki günlerde açıklanacak karara göre hamlelerini netleştirecek.

        2

        Emre, Fejsa, Kolarov ve Konoplyanka ile prensip anlaşması sağlayan Fenerbahçe, Nyon’dan gelecek haber doğrultusunda ya gaza ya frene basacak.

        3

        Transferde, kazandığı bonservis kadar harcama yapma şartı olan sarı-lacivertliler bu doğrultuda önceliği Elif Elmas, Miha Zajc ve Jailson’u elden çıkarmaya vermiş durumda.

        4

        Üç lejyonerin satışından en az 25 milyon Euro'luk gelir hedefleyen yönetim, bu kaynağın önemli bir bölümünü de transfere değil, borç yükünün azaltılmasında kullanmayı planlıyor.

        5

        Takviye düşünülen her bölge için alternatifli bir transfer politikası belirleyen yönetim, FFP çerçevesinde önceliği bonservisi elinde olan isimlere ve kiralık oyunculara vermiş durumda.

        6

        OLMAZSA OLMAZ GOLCÜ TRANSFERİ!

        Transferin olmazsa olmazı ise golcü. Ersun Yanal’ın gözdesi Ze Luis rotasını Porto’ya çevirirken, sarı-lacivertliler, Atletico Madrid’in Hırvat ismi Nikola Kalinic’i kiralamak için pazarlıkları yoğunlaştırdı.

        7

        Kiralanması planlanan Kalinic için İspanyollarla görüşen Fenerbahçe, bir yandan da 31 yaşındaki yıldızı İstanbul’a gelmeye ikna için çalışıyor.

        8

        Kalinic’in Fenerbahçe’nin eski oyuncularından Milan Rapaiç’le görüşüp bilgi aldığı ve vatandaşının referansının ardından Kadıköy’e gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

        9

        ORTA SAHA BEREKETİ

        Elif, Jailson ve Zajc’ı satış listesine koyan Fenerbahçe, Emre Belözoğlu ve Ljubomir Fejsa’yla el sıkıştıktan sonra, Jakup Jankto için de temaslara başladı.

        10

        İtalyan basınında yer alan haberlere göre sarı-lacivertliler, Sampdoria’nın 23 yaşındaki Çek orta sahası için teklifte bulundu. Öte yandan Tolga Ciğerci’nin de sözleşmesi uzatılabilir. Yeni sezona Mehmet Ekici’yle birlikte Mykanos’ta hazırlanan Tolga’yla ilgili karar Topuk Yaylası’ndaki kampta verilecek. (Türkiye)

        11

        BADELJ BOMBASI

        Öte yandan Fenerbahçe'nin Lazio’dan ayrılma kararı alan Milan Badelj için devreye girdiği ortaya çıktı.

        12

        Corrierre dello Sport Gazetesi, 30 yaşındaki Hırvat ön liberonun kariyerine Lazio dışında bir takımda devam etmek istediğini belirtirken, “Fenerbahçe, Bordeaux, Zenit ve Fiorentina tecrübeli ismi kadrosuna katmak istiyor. Lazio, Badelj için herhangi bir bonservis bedeli talep etmeyecek” ifadelerine yer verdi.

        13

        Haberde, Fiorentina ve Fenerbahçe’nin daha avantajlı olduğu da vurgulanırken, “Badelj öncelikle futbol hayatına İtalya’da devam etmek istiyor. Ancak Fenerbahçe’nin şartları daha cazip. Muhtemelen son transferini yapacak olan Badelj uzun süreli ve iyi kazanacağı bir sözleşmeyi imzalamak istiyor” vurgusu yapıldı.

        14

        KJAER İDDİALARI SÜRÜYOR

        İspanyol basını, 2 yıl önce Sevilla’ya transfer olan Kjaer’in Fenerbahçe’ye dönme ihtimalinin yüksek olduğunu iddia etti. Kjaer, 12.5 milyon euro bonservis bedeliyle Sevilla kadrosuna katılmıştı. Ayrıca Kjaer ve ailesi dün İstanbul’a geldi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ